Het echte Spanje

Hornachuelos, Cordoba

Op het landgoed/vakantiepark zijn er 3 huizen beschikbaar (waarvan 1 villa). Daarnaast is er een zwembad, buitenkeuken met bakplaat en biertap (2x), veranda, terras (2x), speeltuin en mini kinderboerderij. Zie onderaan de pagina ook een film van het landgoed.

Alle huizen zijn gefaciliteerd met een eigen keuken, woonkamer met openhaard, badkamer en 2-3 slaapkamers. Natuurlijk zijn alle huizen ook voorzien van airco, WIFI, televisie, koelkast, kookfaciliteiten, koffiezetapparaat, theekoker etc.

Casa Alcaidia

Het eerste huis op het landgoed vlakbij de parkeerplaats, alle diertjes en het ligt direct tegenover de speeltuin. Het is een ideaal huis voor een familie met en zonder kinderen.

Villa Mirador

Het mooiste en grootste huis van Mirador de la Alcaidia met veranda, eigen Chiringuito (buitenkeuken met biertap) en spectaculair uitzicht over het dorp Hornachuelos.

Casa Refugio

Misschien wel het kleinste huis, maar zeker niet de minste! Het huis ligt direct aan het terras en de Chiringuito en nodigt daardoor uit tot lange zwoele avonden buiten.

Landgoed

Het is ook mogelijk om het hele landgoed, inclusief de 3 huizen te reserveren zodat je alle faciliteiten voor jezelf hebt en dus ook totale privacy.

ontdek het echte spanje